Thank you for your trust
We will send you only the most relevant information
Your request has been sent
We will contact you soon!
Thanks for your feedback!
Your opinion is important to us.
request
Leave feedback
check in - check out
18 May - 20 May
rating
Name
EMAIL
Review
Book a room
Reviews
Reviews
Стас
09.01.2023 - 16.01.2023
Гарний готель. Рекомендую!
Марьян
01.02.2023 - 03.02.2023
Очень хорошая гостиница, квалифицированный и заботливый персонал (рецепшин, официанты, горничные - профессионалы), необыкновенно вкусная кухня и быстрая подача, постоянная чистота в апартаментах и в самом помещении гостиницы, классное месторасположение, красивый вид и 15 мин. хода или 3 мин. на авто в Буковель. Преимуществ отеля Podgorie можно перечислять еще долго или подытожить одним словом – РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Наргіза
03.03.2023 - 07.03.2023
Все сподобалось. Ввічливий персонал, чисто і затишно. Приємні ціни у ресторані, смачні сніданки. Облаштована спа зона, є прокат на території.
Єва
12.03.2023 - 14.03.2023
Відпочивали в готелі протягом двох днів, всім задоволені. Смачна кухня, привітний персонал, чисті та затишні номери. Особливо сподобалось спа, теплий басейн, який працює протягом усього дня. Рекомендую цей готель для відпочинку!
Яна
21.04.2023 - 25.04.2023
Спочатку розповім про мінуси, щоб інші відвідувачі не почували себе обдуреними, як я. При бронюванні я спитала про умови відвідування соляної кімнати, в яку мріяла потрапити з дітьми після захворювань, в тому числі COVID, саме цей факт вплинув на мій вибір готелю, а в соціальних мережах та сайті готелю є реклама соляної кімнати. Вона є й зараз. Мені нічого не відповіли, попросили номер телефону для завершення бронювання. Потрапивши в готель, я з'ясувала, що соляна кімната давно на реконструкції. Адміністратор пообіцяв повідомити менеджмент для внесення змін у наявну інформацію. Однак, зміни не внесені.... Що стосується іншого, прекрасний готель, гарні краєвиди, ми жили в новому корпусі з видом на ліс, дешевше, але краще, на мою думку, тільки ліс та пташиний спів! Персонал дружелюбний та професійний, постійно чимось зайняті, завжди раді допомогти. Кухня в ресторані смачна, сніданки ситні, які входять у вартість. Правда, дорогувато, як на мене. Басейн та спа чудові, чисто, тепло, зручно, захоплюючий панорамний вид, коли ми були, часто були єдиними відвідувачами, дуже затишно.
Андрій
07.05.2023 - 09.05.2023
Відпочиваємо з сім'єю другий раз цьому чудовому готелі. Місце, куди і справді хочеться повернутись. Персонал ввічливий, все стильно і з любов'ю, кухня дуже смачна і різноманітна, басейн чистий і теплий. Дякую.
Людмила
24.07.2023 - 26.07.2023
Отдыхали в этом отеле с семьей с15.07.23 отзывы пишу редко но промолчать про этот отель не могу. Начну с главного с нами был ребенок с ДЦП много отелей нам отказали ,в Подгорье не только разрешили отдыхать но и измерили все двери что бы мы поместились с коляской но и сделали наш отдых максимально комфортный за что огромная благодарность администрации отеля,это не забываемый отдых,номера чистые ,просторные,бассейны с теплой водой,завтраки очень вкусные и каждый сможет выбрать для себя выбрать меню,персонал весь отзывчивый ,всегда встретят вас с улыбкой пожелают хорошего дня и обслужат на высшем уровне. Виды которые открываются с окна это отеля захватывают дух. Особая благодарность Катерине и Виктории за обслуживание в ресторане. Отель прекрасный,советую кто собирается в Буковель отдыхать именно здесь!!!!’б
Leave feedback
SEND FORM
SPETIAL OFFERS
Subscribe to news and special offers?
Send
;